Utskrift

Utstillingstrening på Grønneset

Utstillingstrening på Grønneset torsdag 15.september kl.18-20

Sør-Trøndelag

Grønneset friluftsområde ligger i Skaun kommune, midt imellom Melhus og Korsvegen i Sør-Trøndelag. Søk på vegbeskrivelse. Etter ønske arrangerer jeg nå utstillingstrening for gamle og nye malamute-eiere, valper og voksne hunder, andre raser er også velkomne!

Ta med:

  • Utstillingsbånd
  • Godbiter
  • Vann til hunden
  • Kanskje kaffe til deg selv
  • Hundeposer er en selvfølge! 

Ønsker alle velkommen!

Send meg gjerne en sms om du kommer, eller har spørsmål. Spørsmål på facebook besvares ikke, da jeg ikke er medlem der.
Viss du er helt fersk med utstilling anbefaler jeg deg å lese «ny i ringe» på NKK's hjemmeside i forkant av treningen, den finner du her.

Hilsen Monica, mob. 40637671

Utskrift

SKOGSTUR OG UTSTILLINGSTRENING PÅ BUVIKÅSEN -Tirsdag 01.10 kl.18.00

Vi tar en kort tur rundt Buvikåsen, gjerne med en kløv eller sekk med en termos kaffe og et sitteunderlag! Når vi er tilbake til parkeringsplassen blir det utstillingstrening/sosial trening. 

Det er Polarhundutstilling på Stavsøra, ved Klett, den 12.oktober med påmeldingsfrist den 27.september. På tirsdag stiller Monica med gode råd og tips hvis noen føler seg nye i faget! Det er også utstilling i Orklahallen snart, den 09. og 10.november. 

Målet med denne samlingen er å sosialisere hundene, ikke selve utstillingstreningen. Så det er bare å møte opp selv om man mener at man ikke har noe i en utstilligsring å gjøre ;)

For vei,- og kartbeskrivelse send mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift

Info om vinteren 2013 - Grimsbu

For tredje år på rad arrangerer NAMK Sør-Trøndelag vintersamling på Grimsbu i Folldal, fra torsdag 7.mars til søndag 10.mars, altså i uke 10.
Malamute-testene 1(10km), 2(30kmx2)og 4(100km) er blitt terminfestet, test 1 (enspanntest) kjøres som ren test, mens test 2 og 4 kommer til å gå som løp. Tester premieres ikke, mens det er vanlig med 1/3 premiering i løp. Men satser på å få inn mange flotte premier slik at alle får sin påskjønnelse foruten diplomer, og erfaringen en slik samling gir!
Foreløpig og forenklet program:
Torsdag kveld: Obligatorisk kjøremøte for test 2
Fredag:

Start test 2

Kveld: obligatorisk kjøremøte test 1 og 4
Lørdag: Start test 4, 2 og 1
Fellesmiddag og premieutdeling
Søndag: Snørekjøreløp ca.10km
Under løpene holder vi bålvarme og enkelt kiosksalg!
Mer utfyllende annonse kommer så snart alt er mer klarert, sannsynligvis før nyttårsskifte.
Bindende påmeldingsfrist kommer til til å bli satt ca. 1 mnd før arrangemanget!
Løypeleien kommer til å koste klubben en god del penger, så vi er helt avhengig av en viss påmelding for at samlingen kan bli gjennomført.
Oppholdet på Grimsbu kan med fordel bestilles allerede nå, direkte til www.grimsbu.no
Håper dette kan friste både nye og gamle medlemmer til å ta turen til vintersamling i dette naturskjønne området. For de som ikke ønsker å starte i løp, er dette en mulighet til lærerikt sosialsamvær med andre malamute-venner. Om ønskelig kan det gis info om bruk av diverse utstyr og eventuelt utstillings-trening, ellers er vi også veldig gode på bare å drikke kaffe og kose oss sammen! :-)

Oppfordrer alle til å lese og sette seg inn i NAMK's regelverk rundt løp, som finnes på hjemmesiden!
Ønsker med dette alle sammen en flott vinter, så håper jeg vi treffes på Grimbu, og i mellomtiden er det bare ut å trene og kose seg med hundene!

Mvh
Monica, NAMK Sør-Trøndelag
40 63 76 71
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift

Referat samling Orkanger 13.09.12

Et lite referat fra sosialsamlinga på Orkanger 13.09.12

Vi var ikke mange, men tilsammen ble vi 8 eiere og 7 mutter. Hvor av vi fikk med oss Hege som er helt fersk med rasen og hunden Nanoq (alaska husky/alaskan malamute) på 4år. Inger Karin som bor i nabolaget kom pesende på sykkel ilag med Amila(5år). Fra Soknedal kom ei nedrøyta, men glad Miki (15mnd) sammen med Annikken og Kim. Melhusingene Ilja (5år) og Rab(3år)med Hanne og Geir Arne er fast innventar på alle våre tilstellninger. Likeså med Trampe(5år) og Rambler(8år)som bor i Orkdal med Gunnar og meg(underskrevne) som eiere.
Alle var med å trena litt ustilling, Hege fikk litt informasjon om utstyr og trening. Ellers var vi vel flinkest til å stå å jabbe og drikke kaffe, mens hundene fikk trening i å være rolige sammen.

Tusen takk for oppmøte alle sammen, håper å se flere av dere på NAMK's høstsamling førstkommende helg på Rondeheim.

Vennlig hilsen Monica

Hvis noen ønsker aktiviteter utover høsten, så må dere gjene ta kontakt!! :-)

Utskrift

Sosialtrening Orkanger

Torsdag 13.sept 2012 kl.18.00 v/ Orklahallen på Orkanger.

Treningen er rettet mot utstilling, men også tur med hunden i hverdagen, så her kan alle delta.
Ta med utstillingsbånd, og utstyr (kløv,sele, magebelte, vogn,halsbånd, liner osv osv) som brukes til daglig trening av hunden, så kan vi utveksle ærfaringer.
Det blir mulighet for å prøve kick-bike.

Ta med vann til hunden, og kaffe til deg selv. Husk hundepose!

Si fra om du kommer innen tirsdag 11.september.

Hilsen Monica
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
mobil: 40637671

Utskrift

Referat Vannspeilet/Orkdal 10.05.12

I flott vårvær møttes en liten, men trivelig gjeng med malamute-venner ved Vannspeilet i Orkdal. Flere hadde kjørt over en time for å kunne være med på dette, så litt avstand er  tydeligvis ingen hindring.
Nesten tre timer brukte vi sammen på: kontakttrening og trening rettet mot utstilling, fordeler/ulemper med forskjellige halsbånd og kobler, forskjellige kløver ble prøv ut og diskutert, saccovogn var med for demonstrasjon, og flere tok en prøvetur med kick-bike. Samtidig ble det brukt mye tid på at hundene skulle forholde seg rolige, uten å være i kontakt med hundene rundt seg. Vi har uttrolig mye å prate om når vi møtes, så da går det med litt kaffe :-)
Vi som deltok:

Anniken og Kim hadde med seg Miki (1år) og tok turen fra Soknedal
Jan Erik og Custus (2,5år) deltok fra Rennebu
Annike og datteren Anna (6år) kommer fra Skaun, og hadde med seg Tannlaus (5mnd)
Ronja (2,5år) med eierene Marit og Arild kom i fra Hundhameren
Hjemmehørende ifra Orkdal deltok Trampe (4,5år) og Rambler(8år) + 2 shibagutter sammen med eierene Monica og Gunnar

Takk for laget, folkens! På gjennsyn!!

(bilder blir etterhvert sendt ut til de som deltok)

ST120510 230  ST120510 235

ST120510 257  ST120510 270

ST120510 274  ST120510 276

ST120510 278  ST120510 283

ST120510 286