Utskrift

Fellestur 3. september 2017

Det blir fellestur med mulighet for bronse kløvtest søndag 3. september. Turen starter fra parkeringen ved Oppheim i Vindafjord. Det blir en rundtur først opp til Olalihytta, derfra følger vi stien videre til Løkjelsvatnhytta før vi tar av fra stien og går opp til Steinfjellet, deretter går turen videre ned på andre siden av Steinfjellet og vi vil etterhvert treffe på veien vi fulgte opp til Olalihytta. Turen er rett over 10km.

Vi tar en matpause på veien, så ta med noe fristende mat. Det vil være noe muligheter for hundene å drikke på veien, men det er allikevel lurt å ta med litt ekstra vann til hunden.

Les mer om turen her: https://www.ut.no/tur/2.1982/

For de som ønsker å ta kløvtest:
Se regler for kløvtest på http://www.namk.no/aktiviteter/ferdighetstester. Husk at hunden må være i god form og gradvis trent opp til å bære kløv og kløvtest. Det er viktig at kløven sitter bra på hunden, og at den er riktig pakket. Ta gjerne kontakt for spørsmål.

Jeg har ikke vekt til hunden, derfor må du ta med en attest på hundens vekt. Denne kan ikke være mer enn én uke gammel.

Testen koster 50,- pr. hund.

For påmelding, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Vi satser på bra vær og håper flest mulig ønsker å være med. Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noen spørsmål.

Hilsen
Birthe Aarekol
Distriktskontakt Rogaland