Utskrift

Terminliste våren 2016- Revidert

Torsdag 5. mai – kløvtur, bronsemerket, på Mangen. Fremmøte ved Mangen kapell kl. 11.00. Vi går ca. 7 km inn og stopper for å grille. Samme distanse tilbake. For de som ønsker å avlegge en av distansene for WPD, så kan vi legge inn en ekstra runde.

Torsdag 19. mai – Barmarksløp på Sessvoll. Oppmøte kl 18.00

Kart

Følg skilting fra E6 mot Mogreina / Sessvollmoen

Ta av E-6 mot Mogreina / Sessvollmoen. Følg skilting mot Sessvollmoen. Da du kommer til Sessvollmoen militærleir, fortsett rett frem forbi hovedport, til du er fremme ved parkering/startområdet

Løypebeskrivelse:

Ca. 3,4 km i lett kupert terreng. Stort sett på stier, noen meter på vei, og litt i gammel stridsvognsløype. Fint alle typer vogn / sykkel

Helgen 4. og 5. juni – Langtur med overnatting og mulighet for sølvtest kløv.

Oppmøte kl 11.00 på Solberg Vestli 90. 2020 Skedsmokorset.

Veiing på stedet. Avgang senest kl 12.00

Turen går til Gjerdrumsgjermenningen via Busterudvangen og Spikertjern. Ca 20 km.

Dette blir en tur som går mye på skogstier i ulendt men fint terreng.

Sølvtesten på kløv avsluttes ved ankomst Gjerdrumsgjermenningen, slik at mat/drikke til lørdag kveld kan pakkes i kløven.

De som ønsker å være med på kortere tur kan møte ved Kokstadvangen i Gjerdrum kl 15.30 lørdag 4 juni. Der vil gruppa som går langtur møte og det blir fellestur inn til Gjerdrumsgjermenningen. Dette er ca 4,5 km på grusvei.

De som ikke ønsker kan gå tilbake til Kokstadvangen lørdag kveld, men de som går langtur må selv ordne transport tilbake til Skedsmo.

Lørdag kveld legges det opp til grilling og sosialt samvær.

For de som går lang tur blir det retur på søndag. Det blir da ca 15 km tilbake til Solberg Vestli. Denne turen går i hovedsak på grusvei.

19. juni Obs, ny dato– Hinderløype/sommeravslutning. Oppmøte kl 14.00.

Vi kommer tilbake med sted og tidspunkt når dette er endelig avklart, men sett av datoen allerede nå.

Husk å melde deg på Genesis Challenge. 3 av vårens aktiviteter klassifiserer til å delta i trekningen av 3 sekker med Genesis hundemat. For å kunne delta i trekningen, må du ha deltatt på 2 av de følgende aktivitetene, kløvtur på Mangen 5. mai, barmarksløp på Sessvoll 19. mai og hinderløype 14. juni. Trekningen foretas på sommeravslutningen 19. juni etter at vi er ferdige med hinderløypa.

I tilegg til disse turene vil det også bli arrangert kortere kveldsturer på kort varsel, så følg med! J 

Med vennlig hilsen distriktskontektene:

Torhild Ringerike 922 92 866

Heidi Johansen 477 49 433

Marius Hagen 901 96 741