Utskrift

Malamutetreff i Nord Trøndelag

GrisbakkhyttaVi ønsker velkommen til treff i Snåsa helgen 12.,13. og 14. august. Vi har leid fjellstyrets hytte ved Grisbakktjønna. Det er bilvei helt fram og den ligger ca 4 mil fra Snåsa sentrum og ca 7 km fra Gressåmoen fjellgård. (Utm referanse Grisbakkhytta, 33w 399009 7137010).

Det er bare 6 sengeplasser i hytta men det er god plass til telt og lavvo. Dere tar med mat selv og det er mulighet for å låne kjøkken. Det er bålplass og det er drikkevann i både elv og tjern.Ubegrensede turmuligheter i området.

Lørdag vil det bli anledning til å ta kløvtest bronse.(15% av hundens vekt i 10 km.) Vi starter opp sånn i 12-tia. Si gjerne fra i god tid hvis dere vil være med på kløvtest sånn at vi vet hvor mange det blir. Vi har ikke vekt for å veie hundene, Veiing hos veterinær er å foretrekke. Etter reglene må vekt verifiseres(ikke eldre enn en uke) Startkontigent for kløvtest er kr 50,-

Vi gleder oss til å møtes, og hvis noen bare er nysgjerrig på rasen og har lyst til å komme og se er de også velkommen! Dere som har andre hunderaser/ mix er også hjertelig velkomne.

Distriktskontaktene i N-trøndelag:

Bernt Flatnes tlf: 92202813

Berit Irene Smestad tlf: 45427276

Mat er viktig. 17 mai i år. Chebon Mali og Shila