Utskrift

Tur til Sandhaug turisthytte

7.-8. Juli. AVLYST

En sosial tur til inn til en av de flotteste turisthyttene, vakkert plassert inne på Hardangervidda. Her er det mulig og legge seg inn på hytten eller ha med seg eget telt. Matservering med fjellkost for dem som ønsker det.

For dei som ønsker å kjøre til tinnhølen alt på fredag er det flotte telt muligheter rett med parkeringa, samt fine muligheter til og både sykla og kjøra vogn med huden/hundene.

Vi møtes på Tinnhølen og går der i fra til Sandhaug, starter å gå kl. 12.00. Dette er en tur på ca. 14 km, ca. 4 timer i lett og fint terreng. Retur søndag, etter frokost. Vist interesse er det mulighet for kløv test, bronse, sølv og gull. Testen koster kr 50. VIKTIG: hundens vekt på verifiseres (ikkje elndre enn 1 uke)

Usikker på reglene? sjekk infoskriv her.
Påmelding innan 3. juli. Til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk å ta med kor mange måltider du ønske, og om du ønske å overnatte inne på hytta. Hytta har 2 rom kor det er lov å ha hunden med inn, so om du ønsker dette må eg få beskjed på førehand. Under er en link kor du finner prislister for Sandhaug turisthytte. https://sandhaug.dnt.no/ https://sandhaug.dnt.no/priser/

PS: Alle må sjølv ha med sikkert feste til sine egne hunder!

Vell møtt til en trivelig tur på Hardangervidda