Vest-Agder

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakperson Telefon E-post

Aust-Agder

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakperson Telefon E-post
Sverre Slettedal 91 58 42 81 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Utskrift

Dagstur til Brokke i Setesdal 19. mars

Distriktskontakten i Aust-Agder inviterer til dagstur til Myklevatn på Brokke i Setesdal 19. mars.

Vi møtes på parkeringsplassen på Jarnsverk kl 11 der vi kan snørekjøre eller kjøre med slede ca 7 km inn til hytta vår på Myklevatn. Der tar vi å griller litt og prater, evt en liten tur til…

Bare koselig om noen vil ha med barna og opp.

Hvis du vil være med eller har spørsmål så kontakt: Sverre Slettedal på tlf 915 84 281 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Håper vi sees!!!

Utskrift

Ny distriktskontakt i Aust-Agder

Hei

Jeg har nå blitt distriktskontakt i Aust-Agder. Jeg gleder meg til å bli kjent med og lære mer av andre mennesker som har interesse av friluft og trening sammen med hundene.

Jeg bor i den lille bygda Hægeland rett ved grensa til Iveland og Evje. Her bor jeg sammen med kona mi, våre tre barn og mine to Alaskan Malamuter Aigin og Taxi. Jeg fikk interessen for rasen for mange år siden og da jeg traff Petter og Torhild Ringerike her oppe og ble med de på tur gikk det kun kort tid før vi fikk Trap Line Infinity Aigin. Når han var 2 år fikk vi Active Feet Confident Taxi fra Hans Trygve og Anita Sagen. Vi har aldri angret på kjøp av denne rasen. Både voksne og barn koser seg masse med hundene, og hundene nyter at det er noen som aldri blir lei av å gi de oppmerksomhet.

Det var litt og meg…

Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å komme i kontakt så ikke nøl med å ringe eller maile. Håper også det er noen som har noe gode forslag til plasser som er fint å gå eller sykle på turer.

Mange hilsner Sverre og hundene Aigin og Taxi.