Utskrift

Helg på Hardangervidda april 2017

Velkommen til ei helg på Hardangervidda

Distriktkontaktene i NAMK Buskerud vil også i år forsøke å avholde Malamutetest 3 (2 x 60 km) helga 1.-2. april med utgangspunkt Solheimstulen, øverst i Jønndalen. Her vil starten gå lørdag morgen, videre til Imingfjell – Mårbu - Rauhelleren. Vi overnatter på Rauhelleren og kjører samme trasé tilbake dagen etter. Dette blir totalt ca 60 km hver vei.

Denne delen av Hardangervidda byr på fantastiske naturopplevelser og har et terreng som er lett kupert. Nytt av året er at vi også vil arrangere Malamutetest 1 (enspanntest) denne helga. Du kan også være med om du bare har lyst på en tur inn på Hardangervidda. En direkte løype inn til Rauhelleren er ca 30 km og her legger vi opp til en felles tur med turleder. De som melder seg på denne turen vil få tilsendt et forslag til utstyrsliste.

Du kan også bo på Solheimstulen hele helgen og ta dagsturer derfra eller prøve deg på enspanntesten. I fjor var det hele 15 personer som valgte dette alternativet. Flere gikk lange dagsturer og noen tilbrakte tiden på stølen med flere kortere turer. Det er veldig trivelig at en prøvehelg også kan være et sosialt arrangement for de som ikke ønsker å stille til start.

Vi satser på en trivelig helg uansett hva du velger. Vi må ta et forbehold når det gjelder vær og føre. Traseen er stikket og kjørt av turistforeningen og egner seg godt både i nordisk og slede.

Påmeldingsfrist senest onsdag 22.mars.
Overnatting på Solheimstulen bestilles til Evy eller Tove.

Priser på Solheimstulen:
18 dobbeltrom.
Priser pr pers.

Fredag til lørdag:
Suppe med rundstykker fredag kveld, frokost m/nistepakke lørdag: kr.850,-

Lørdag til søndag:
kr. 1050,- (da er det helpensjon, frokost, oppredd seng m/håndkle og 3 retters middag lørdag kveld).

Overnatting på Rauhelleren:
Turistforeningens priser.
Her må dere bestille overnatting sjøl. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 415 50 404, www.rauhelleren.no

Spørsmål? Kontakt oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: Evy: 94173866 Tove:32744155 / 91314457

Hilsen Evy, Inger og Tove, distriktkontakter i Buskerud.