Utskrift

Gladnyhet

Gladnyhet!

Vi har fått ny redaktør for Malamuten og det er vi svært glade for. Hun har sendt oss en liten presentasjon av seg selv.

Hei! Jeg heter Eline Solstad Larsen, er 24 år og kommer fra Bjoneroa på Hadeland. Her bor jeg sammen med samboeren min Gorm, malamuten Irgas, en haug med høner og diverse andre smådyr! Selvom jeg er fersk malamute-eier har interessen for hund alltid vært der. Mine besteforeldre har drevet oppdrett av elghund og hund har bestandig vært en naturlig del av livet mitt. Alaskan Malamute ble et klart valg for oss, siden begge driver med friluftsliv og er mye på tur. For tiden så studerer jeg kunst og visuelle fag på DTK og som ny redaktør av Malamuten håper at jeg kan bruke mine kreative evner for å gi leserne et fortsatt flott og innholdsrikt blad. Jeg gleder meg masse til denne oppgaven og håper dere blir fornøyd med resultatet.

Tove R. Tveiten og Benedicte Grepp går også inn i redaksjonskomiteen.

Materialfrist for neste utgave av Malamuten er satt til 1. november. Sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.