Utskrift

NAMK's spesialutstilling 2016

NAMK's spesialutstilling 2016

NAMKutstillingI år finner utstillingen sted på Fagernes Campingpark i Valdres 22. oktober. Parken er en helårs, 4-stjerners campingplass som ligger idyllisk til ved Strandefjorden langs E16 i gangavstand (2-300m) til Fagernes sentrum. Hytter og leiligheter med høy standard, flott campingområde for vogner, bobiler og telt. Det blir holdt av 3 leiligheter og 3 hytter med høy standard frem til 1. september for de som ønsker å delta på utstillingen. Ellers har de mange enkle hytter til utleie.

For booking kontakt Fagernes Campingpark på tlf: +47 61 36 05 10 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dommer i år er Svein Bjarne Helgesen.

Påmelding: Elektronisk www.nkk.no på Min side.
Påmeldingsfrist: 1. oktober

Styret i NAMK ønsker å arrangere grillaften lørdag kveld på stranden, der alle tar med seg mat og drikke og styret stiller med griller.

Vi håper på en sosial og trivelig helg for to og firbente!

Arrangementet på Facebook finner du her.

Sponsor:
RC-2016

ps:
I år ønsker vi å arrangere hannhundparade etter utstillingen. Her kan alle hannhunder som er godkjent og tilgjengelig for avl få vist seg frem.
Det er ingen påmelding til dette, bare å møte opp i ringen like etter utstillingen. Vi håper mange møter opp og viser frem hannhundene sine.

Mvh utstillingskomiteen