Utskrift

Tur i Romeriksåsen 4.-5. juni

Tur i Romeriksåsen 4.-5. juni

Distriktskontaktene i Oslo og Akershus inviterer til en hyggelig tur i Romeriksåsen med grilling, bålkos og evt overnatting! :)
Det blir også mulighet for å ta kløvtest sølv, for de som ønsker det. Testen koster 50,-. Veiing av hund og kløv gjøres ved oppmøte.
Husk å ta med stamtavle på hunden som skal ta test.

Turen er helgen 4. og 5. juni.

Oppmøte kl 11.00 på Solberg Vestli 90. 2020 Skedsmokorset. Avgang senest kl 12.00

Turen går til Gjerdrumsgjermenningen via Busterudvangen og Spikertjern. Ca 20 km.
Dette blir en tur som går mye på skogstier i ulendt men fint terreng.
Sølvtesten på kløv avsluttes ved ankomst Gjerdrumsgjermenningen, slik at mat/drikke til lørdag kveld kan pakkes i kløven.
De som ønsker å være med på kortere tur kan møte ved Kokstadvangen i Gjerdrum kl 16.30 lørdag 4 juni. Der vil gruppa som går langtur møte og det blir fellestur inn til Gjerdrumsgjermenningen. Dette er ca 4,5 km på grusvei.
De som ikke ønsker å overnatte kan gå tilbake til Kokstadvangen lørdag kveld, men de som går langtur må selv ordne transport tilbake til Skedsmo.
Lørdag kveld legges det opp til grilling og sosialt samvær.
For de som går lang tur blir det retur på søndag. Det blir da ca 15 km tilbake til Solberg Vestli. Denne turen går i hovedsak på grusvei.

Kontaktperson: Marius Hagen - 90169741 el Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.