Utskrift

Helg på Hardangervidda

Velkommen til ei helg på Hardangervidda.

Distriktkontaktene i NAMK vil også i år forsøke å avholde Malamutetest 3 helga 2. – 3. april med utgangspunkt Solheimstulen, øverst i Jønndalen.

Her vil starten gå lørdag morgen, videre til Imingfjell – Mårbu   -  Rauhelleren.Vi overnatter på Rauhelleren og kjører samme trasé tilbake dagen etter. Dette blir totalt ca 60 km hver vei. Denne delen av Hardangervidda byr på fantastiske naturopplevelser og har et terreng som er lettkupert.

NAMK1Du kan også være med om du bare har lyst på en tur inn på Hardangervidda. En direkte løype inn til Rauhelleren er ca 30 km og her vil vi legge opp til en felles tur med leder. Vi vil også være behjelpelig med råd til pakking av pulk osv til de som ønsker det. Ellers kan du også bo på Solheimstulen hele helgen og ta dagsturer derfra. Vi satser på en sosial og trivelig helg uansett hva du velger.

Vi må ta et forbehold når det gjelder vær og føre, men vi må vente til helga nærmer seg før vi kan avgjøre dette.

Traseen er stikket og kjørt av turistforeningen og egner seg godt både i nordisk og slede.

Denne vinteren vil Dogweb bli klar for registrering av tester online, så dette bør være en motivator for å prøve seg. Husk at testene blir registrert HVER gang du starter.

Kontakt oss : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.     

Eller tlf:
Evy: 94173866
Tove:32744155 / 91314457

Hilsen Evy og Tove, distriktkontakter i Buskerud.

Påmeldingsfrist onsdag 23 mars!

NAMK2