Utskrift

WSA EM 2017

Arbeidsgruppa for WSA informerer

Polarhundklubbene i Norge skal være arrangør av WSA EM 2017 - sprint og mellomdistanse.

Arrangementet er planlagt i uke 6 i 2017 på Birkebeineren skistadion på Lillehammer. Dette vil være et stort arrangement for de polare rasene og i tillegg på en tilgjengelig og kjent arena som gir oss mulighet for å vise fram disse flotte hundene.  Dere vil få fortløpende informasjon og statusoppdateringer for arrangementet, og dere kan finne mer informasjon på arrangementets hjemmeside, når vi får denne «opp å gå», foreløpig kan dere følge utviklingen her. 

Som en del av forberedelsene mot EM er det besluttet at rekrutteringsløpet Dørstokkmila i år skal kjøres på Birkebeineren skistadion på Lillehammer. Dette for å få testet løyper og for å kunne komme med tilbakemeldinger om nødvendige endringer.  Dørstokkmila går av stabelen søndag 17. januar 2016. Alle tre polarhundklubbene vil være med å arrangere i år, men NSHK vil stå som teknisk arangør.  Dette har kommet på plass i seneste laget, men på tross av dette håper vi å se noen av dere den 17. januar på Lillehammer. Invitasjon til Dørstokkmila finner du her.

EM 2017 vil ikke være en erstatning til de vinteraktivitetene vi allerede har i klubben, som vintersamling og distriktssamlinger. EM vil være et arrangement som kommer i tillegg. Dette da det er viktig å ha kontinuitet, forutsigbarhet og å ivareta tradisjonene i klubben.

 

Øyvind Aas             NP

Anita Skagen           NAMK

Johnny Blingsdalen   NSHK

logo NSHK   logo np  logo NAMK